De 260 m2 grote showboerderij in Katsdorf produceert biologische salami en hamproducten zoals "Prosciutto" rauwe ham gerijpt in een fijne vorm.
n de showruimte krijg je de kans om de geheimen van onze biologische salamiproductie te leren kennen. Wist je bijvoorbeeld dat bacteriën een zeer belangrijke rol spelen bij de productie van salami? Waarom moet salami zweten en is er een verschil tussen biologisch vlees en conventioneel vlees? Dit en nog veel meer kun je te weten komen tijdens een rondleiding onder leiding van de baas zelf.
In de speciaal ontworpen kamers kun je door ramen in de productieruimte en in onze black box (rijpingskamer) kijken. De tentoonstelling "Antiek slagersgereedschap" getuigt van een trots ambacht. In onze nieuwe korte filmpresentatie kun je de ambachtelijke salamiproductie van dichtbij meemaken en daarna kun je jezelf overtuigen van de kwaliteit van onze producten tijdens een proeverij, onze winkel is natuurlijk ook geopend om te winkelen.
Voor individuele gasten!
Onder het motto "Salami ontmoet kalfsworst" bieden wij verse huisgemaakte biologische kalfsworst, gemaakt volgens Beiers recept! Om vooraf te bestellen en mee te nemen! 0650/8809632
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om salami te kopen in de prachtige ambiance van onze showroom! om salami te kopen!
Wendt u zich voor informatie tot het contact.