Zoek
Zoeken
Sluiten

Sonnberg Biofleisch GmbH - BIO WURST ERLEBNIS

Unterweißenbach, Oberösterreich, Österreich
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Voor groepen geschikt

Biologisch als een bijzondere plezierervaring - de fascinerende wereld van de biologische worstproductie

Sonnberg Biofleisch verwerkt 100 procent vlees van dieren van Oostenrijkse biologische boerderijen. Voor bedrijfsleider Manfred Huber maakt de locatie in de biologische regio Mühlviertel deel uit van de bedrijfsfilosofie. Het Mühlviertel heeft immers met 28 procent het hoogste percentage biologische boeren in Oberösterreich en het op één na hoogste in Oostenrijk. De op de soort afgestemde veehouderij op de toeleveringsbedrijven zorgt voor een duurzaam beheer van het landelijke natuur- en cultuurlandschap.

Sonnberg Biofleisch garandeert biologische certificering voor alle interne arbeidsprocessen - van het zo stressvrij mogelijk slachten tot het eindproduct uit de worstmakerij. Dit betekent dat tijdens de verwerking alleen natuurlijke kruiden en ingrediënten, geen smaakversterkers en geen kleurstoffen worden gebruikt. "Dit resulteert in een heel speciale vlees- en worstkwaliteit die je gewoon kunt proeven," zegt Managing Director Manfred Huber. Voor hem horen biologisch en genieten bij elkaar als je consumenten wilt overtuigen van de waarde van duurzaam geproduceerd voedsel.

De "Organic Sausage Experience" in Unterweißenbach is een unieke showboerderij die inzicht biedt in alle stadia van de biologische vleesverwerking. Hoe leven dieren op biologische boerderijen? Waar komen de natuurlijke kruiden voor de worstproducten vandaan? Hoe wordt hartig biologisch spek gemaakt - een bezoek aan de biologische worstbelevenis Sonnberg beantwoordt al deze vragen.

Een kort overzicht van de tour:
  • Aankomst & welkom bij de Sonnberg Biologische Worst Belevenis
  • Biologische quiz op de quizmuur met kans op een prijs
  • "Wat is biologisch?" - Filmpresentatie & filmvertoning in de worstbioscoop (ca. 20 min)
  • Rondleiding over het bedrijfsterrein & bezoek aan het "transparante slachthuis" (ca. 40 minuten)
  • Mogelijkheid voor een gezellige snack of lunch in de Kuhglockenrondell
  • Heerlijke biologische bacon proeven in bacon heaven - dit is inclusief 4 soorten biologische bacon & 2 soorten biologische worst incl. brood
  • Mogelijkheid om te winkelen in onze biologische gourmetwinkel & biologische vlees- en worstspecialiteitenwinkel
Duur van het programma:
De duur van de rondleiding (inclusief snack en spekproeverij) is twee tot drie uur, afhankelijk van de grootte van de groep.

  • Aanmelden verplicht

Rustdag
  • Zondag
  • Feestdag
Met openbaar vervoer
Met de auto - routeplanner
  • Gastronomie aanwezig
Service
  • Shop
  • Rondleiding
Betalingsmogelijkheden
debet- en creditkaarten
Pinkaart
Mastercard
Visa
overige betaalmogelijkheden
Contante betaling
  • Bio-gecertificeerd
  • Culinaire partners Opper-Oostenrijk
  • Voor iedere weertype geschikt
  • Voor groepen geschikt
  • Geschikt voor schoolklassen
  • Geschikt voor senioren
  • Geschikt voor met vrienden
Seizoen
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Herfst
  • Winter

Rolstoelvriendelijk: er wordt niet voldaan aan alle wettelijke bepalingen van de ÖNORM. In principe is dit object geschikt voor rolstoelen en er is geen extra hulp nodig.

Entree
  • Zugang über Rampe
Verdere informatie
  • Ingang van het gebouw
  • Restaurant/café
  • Invalidentoilet
  • Gehandicaptentoilet in restaurantruimte
  • Terras/balkon

Contact & service


Sonnberg Biofleisch GmbH - BIO WURST ERLEBNIS
Sonnbergstraße 1
4273 Unterweißenbach

Telefoon +43 7956 7970 - 81
E-Mail schaubetrieb@biofleisch.biz
Web www.biofleisch.biz
Web www.facebook.com/sonnbergbiofleisch
http://www.biofleisch.biz
http://www.facebook.com/sonnbergbiofleisch

Vind ons ook op

Bezoek onze fansite en Facebook

Wij spreken de volgende talen

Duits
Engels

powered by TOURDATA