"Iedereen moet zich bij ons thuis voelen en het naar zijn zin hebben," zegt Albin Schartlmüller, chef-kok en jongste zoon des huizes, die sinds 2012 de traditionele herberg van zijn ouders runt. De getrainde chef-kok heeft in verschillende bekroonde restaurants gekookt en zijn vaardigheden aangescherpt in Chili, Wenen, Linz en de Arlberg. Ons gebakbord is ook beroemd - er staan altijd minstens zes zoete, zelfgemaakte lekkernijen op. De dronken Kapuziner, de chocolade brownie met een bolletje ijs en een huisgemaakte parfait afhankelijk van het seizoen zijn echte klassiekers geworden uit ons dessertassortiment. Maar de jonge waard is zijn culinaire erfgoed niet vergeten - hij hecht bijzonder veel waarde aan de Oostenrijkse keuken met producten uit de regio Mühlviertel.
Onze herberg is een familiebedrijf sinds 1927 en ligt in het gezellige Pierbach op de Mühlviertler Alm. We hebben een traditionele salon verwarmd door een houtgestookte tegelkachel, een mooie zaal met beweegbaar plafond voor maximaal 150 personen en een gezellige gastentuin - hier kunt u genieten van heerlijke lekkernijen van de grill. We koken voornamelijk met regionale delicatessen, zoete en hartige knoedelvariaties van de beste kwaliteit zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Bijvoorbeeld Blunznknödl of gebakken spekknoedels, waarvoor het spek zelf wordt gerookt. De knoedels worden geleverd met onze populaire koolsla en met het natuurlijke sap van ons legendarische geroosterde varkensvlees, dat we vers uit de houtgestookte tegeloven serveren - net zo lekker als je ergens anders kunt krijgen. Maar er is ook genoeg voor de veeleisende fijnproever. De jonge waard verwent je ook graag met meergangen verrassingsmenu's, barbecue- of wildbuffetten. Om voor elk wat wils te bieden. De herberg is ook ideaal voor reizende groepen.Wendt u zich voor informatie tot het contact.