Ons restaurant "DAS BRÄU" kijkt terug op een lange geschiedenis Aan het begin van de 19e eeuw werd hier bier gebrouwen. In 1877 werd een innovatie uit Frankrijk overgenomen: Voor het eerst kregen de gasten een menu aangeboden, een specialiteit uit die tijd. Dit zeldzame antiek kun je vandaag de dag nog bewonderen in het restaurant.
Maar nu naar het aangename heden: het restaurant is sinds 2018 bekroond met drie vorken van Falstaff en staat sinds 2019 genoteerd met twee toques in Gault-Millau. Ons recept? De beste ingrediënten, traditionele recepten en een vleugje moderniteit. Onze chef-kok Sebastian Rumpf en zijn team inspireren je altijd met nieuwe creaties.
Bezoek DAS BRÄU en schrijf je eigen persoonlijke hoofdstuk culinaire geschiedenis.De beste ingrediënten, traditionele recepten, geserveerd op een moderne manier
Terwijl anderen van de ene trend naar de andere hollen, vertrouwen wij al generaties op een eenvoudig principe: de beste ingrediënten, traditionele recepten en een vleugje moderniteit. Dit heeft ons beroemd gemaakt bij restaurantcritici en populair bij onze gasten.
Gault Millau - 2 vorken
Falstaff - 3 vorken
A la carte - 74 punten
Wij maken de wijnkeuze niet gemakkelijk voor u
De wijnkaart van BRÄU volgt de nuchtere, exclusieve houding van onze zaak: meer dan 500 Oostenrijkse en internationale topwijnen worden gecombineerd met klassiekers. We zijn ook bijzonder trots op onze specialiteiten uit Frankrijk met een sterke focus op Bourgogne en Bordeaux. In Hotel Aichinger zijn 27 individueel ingerichte kamers beschikbaar, zodat iedereen aan tafel kan genieten van deze heerlijke wijnen bij de maaltijd.
Belangrijk:500 m
ParkerenWendt u zich voor informatie tot het contact.
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en Facebook Bezoek ons videokanaal op YouTube Bezoek onze Wikipedia-sitewettelijke contactgegevens
DAS BRÄU - Hotel Aichinger